frånvaro av närvaro?

Hej! För några år sedan hade jag ofta starka känslor av olika typer av främmande närvaro. Denna kunde vara både positiv och negativ. Ibland var den påträngande och jobbig. Nu har min livssituation förändras till det bättre och jag har emigrerat. Det konstiga är att jag nästan aldrig känner någon närvaro som kommer över mig eller skuggrörelser ögonvrån. Är det något speciellt som hänt med mig? Mvh Björn Pettersson

Hej Björn! Det som har hänt är att du släppt det gamla, stängt dörrar till det förflutna, accepterat saker och ting. Du har släppt din ryggsäck med oro och funnit frid och de kan luta sig tillbaka och bara njuta av att du funnit din plats i livet! Gratulerar från andra sidan 🙂 Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *