Spökar det i mitt hem?

Här kommer en fråga till: I mitt hem har det en längre tid känts som att det finns något. En granne till mig säger att det finns bland annat en man där. Även att min gammelfarmor ska ha visat sig för henne. Undrar om detta stämmer? Och finns det mer information om personerna i så fall? Det hände här om kvällen också att min ena katt stod och kollade stint på ett ställe i taket. Tog en bild med blixt och fick då fram något på bilden som liknar en ljus skugga eller ev. nån energi. Vad kan detta ha varit?

Hej! Det finns absolut närvaro i ditt hem och det är mer än en. Får fram en man som jag ser som luffare och det hände något med honom..jag vet inte om han blev mördad eller om han mördade någon. Ligger det en mindre sjö eller något vattendrag nära ditt hus? Det kan finnas information om detta via hembygdsförening, äldre människor, sägen… Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *