Rädd för att berätta

Hej Evy. Jag är överlycklig, redan för en vecka sedan visste jag att jag var gravid och idag fick jag positivt test, ska dock göra ett till på fredag för att vara på säkra sidan. Men jag vågar inte riktigt berätta för mina föräldrar eller för min sambo för jag vet inte hur de kommer att reagera, min sambo tycker det räcker med 2 vildingar men jag tror inte han kommer tvinga mig till abort eller lämna mig men vet inte säkert. Mina föräldrar tycker inte att jag bör skaffa fler barn med min sambo eftersom jag och han har haft mycket problem i förhållandet. Är inte säker på att de blir glada över en bebis till så jag drar mig att berätta för dem om några veckor och min mellansyster kommer nog bara med predikningar. Kommer ju ha min utbildning klar innan bebisen kommer. Jag längtar verkligen efter denna bebisen men är osäker på hur min omgivning kommer att reagera. Sen vill jag berätta att jag har fått chans att få timvikariat på en vikariebank och hoppas jag kommer ut och får jobba lite. Kan du se om det blir mycket jobb. Tack så jättemycket för dina andra svar du gett mig och ha en fortsatt bra kväll.

Hej! Jag vet inte om du redan talat om för dem om din graviditet men jag skriver ändå. Jag ser att du får mycket mothugg från din omgivning men det som är viktigast i nuläget är att du mår bra, vill ha barnet och vet att du klarar det- vilket jag vet att du gör! Din sambo kanske blir lite avig mot dig i början men snart blir han lika glad som dig! Red upp det ni har mellan er och det kommer att gå bra! Du kommer att få jobb och det känns som att det blir en hel del timmar av det och vem vet efter graviditeten?! Lycka till och hör av dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *