Gåvor och andar

Hej! Nu var det riktigt länge sedan jag skrev, men för att göra en lång historia lite kortare… Jag har tre frågor. Eller fyra ämnen med frågor inom. Det första är om vi fortfarande har någon hemma? Jag kan emellanåt känna av att här är någon men sen andra gånger är det helt dött. För länge sedan så hade vi någon som du och jag refererade till som Josefin/Jennifer, finns hon fortfarande eller har hon gått vidare? Jag har börjat tänka lite mer på henne nu och känner mig rätt dum för att jag inte vågade be henne gå över till andra sidan. Sen så har jag ju hört att jag har många barn som följer mig, men att de försvann pga mitt ex, följer någon fortfarande mig? Nu på onsdag ska jag åka hem till min pojkvän långt härifrån för första gången och jag är sjukt nervös att jag ska se eller märka något som inte de gör, särskilt med tanke på att de bor i en prästgård. Det kanske känns lite omöjligt men om du kan kolla om där finns någon hade det varit underbart så jag är i alla fall lite förberedd… Fjärde och sista. Vi pratade om det om att jag var en vis gumma i mitt förra liv och att jag kan astralvandra osv, men är det något mer? Jag har hört att jag kanske kan läsa auror eller vad man säger men jag vet ärligt talat inte. Just nu vill jag verkligen veta ALLT jag kan och framförallt allt jag är för det blir bara fel. Jag har hört så mycket olika. Ängel och häxa och Gud vet allt. Jag är i ett sådant stadie i mitt liv där jag försöker reda upp allt och att… veta så mycket om vad jag kan och inte kan, är och inte är, hjälper verkligen. Jag är så grymt otroligt ledsen för alla frågorna såhär men jag kände att jag var tvungen att få allt ur mig nu för annars blir det aldrig av. Det bästa av allt önskar jag dig. Ha det bra<3

Hej! Jag tycker du ska gå en kurs för att reda ut vad du har, vad du kan mm. Se efter en kurs i din ort eller i dess omkrets! Jag kan inte hjälpa dig här och skulle jag göra det blir det på helt annat basis! Var inte ledsen för frågorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *