Gör jag rätt??

Hejsan. Jag har lite frågor angående kärlek..och val i livet.. Jag är 3 barns mamma till 3 pojkar. Bor med den yngsta pojkens pappa. Vi har varit tillsammans i snart 2,5 år. Och tyvärr är det så att jag har bara mina stora pojkar varannan helg typ och då inte mycket hos oss utan hos min mamma för min sambo har svårt att slappna av med mina pojkar så dom trivs inte.. Tjatat om flytt till min sambo för att jag ska kunna ha pojkarna varannan vecka men han ger sig inte och vill bo kvar där vi bor nu.. Är det lönt att kämpa?? Börjar tappa hoppet.. Och han vill köpa mig gör du det kan du få det..mm.. Suck… Vad ska jag göra? Sen kan jag inte glömma mitt x blev slut pga religon.. men kan inte släppa honom.. Varför är det så det gör bara ont i hjärtat..4 år sen det tog slut.. Mvh Hanna Mvh Hanna

Hej Hanna! Detta är ett känsligt ämne när det gäller barn mm. Jag har svårt att vara objektiv i detta fallet och jag anser att barn kommer i första hand. Du får göra val i livet som inte är så lätta att göra men kanske du bör se hur du har det och ta beslut därefter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *