Tack så mycket!

Jag blev så glad av ditt svar, Eewe. Den gammla mannen är nog min pappa och jag undrar ibland om det är han som busar här hemma ibland. Guiden du talar om har jag fått presenterad för mig en gång. -Hon är en troende kvinna som ofta hjälpt mig. Jag är henne mycket tacksam! Men Abraham! Honom har jag ofta kännt av att han finns där utanför. Kanske har jag bett om skydd vid tillfälle, men inte var det meningen att han skulle behöva vara fast i tjänsten på min trapp! Ska nog gå och prata lite med honom… TACK för ditt svar! KRAM

Hej Lina1 Jag visste att du nog redan visste svaret på vilka du har omkring dig! men du ville bara ha det bekräftat;))Du ska följa din känsla för vad du känner och ser.Vad jag förstår är den äldre mannen väldigt humoristisk av sig och verkar ha varit en sådan person även i livet.Även som ande behåller man sin personlighet! Det är lite intressant att du beskriver kvinnan som troende.Min tanke var först att hon var en vanlig ande pga att jag uppfattade henne så "strikt",lite sträng ,lite "katolsk" men även guider kan bevara personligheter.Och i grunden handlar det om att hon är väldigt rädd om dig. Vad jag förstår ar Abraham inga problem att stå vakt på det sättet han gör men du kan faktiskt be honom även följa dig när du går tex om du ska hem sent en kväll och är tvungen gå ensam så kan han vara bra att ha med sig. Vad kan han då göra???Jo om du skulle möta en människa som har "dumheter i tankarna" kan denne visa sig så mötande ser honom (men inte du) eller mötande kan få ett kraftigt obehag och väljer att gå undan från dig. Nu ska man ju i grunden förlita sig på sin egen försiktighet och inte utsätta sig för fara i onödan och förlita sig på att man får övernaturlig hjälp alla gånger. Men jag ska berätta kort om en händelse jag var med om: För några år sedan var jag påväg hemmåt sent på natten,ensam,utan större belysningar.Det kändes inte bra och jag kände på mig att något obehagligt kunde hända. Därför bad jag om hjälp av sk "väktare"(Kan vara guider eller änglar) som skulle göra sig synlig för andra mötande så dessa skulle lämna mig ifred. Halvvägs hem möter jag,mitt på en bro,ett gäng killar som verkade påverkade och som hade huvor nerdragna. De var högljudda och gapiga och allmänt obehagliga i sin attityd. Jag kände direkt "fara".Döm om min förvåning när gänget, när de närmade sig mig blev dödstysta,stirrade konstigt och snabbt skingrade sig på var sin sida om mig och snabbt går förbi. Då hör jag den ena viska "va f-an va det där"och ngn annan sa "håll käften och gå". Jag KÄNDE att jag hade några som gick om var sin sida om mig även om jag inte såg dem.Jag kom hem säkert och tackade för hjälpen. Detta har jag upplevt flera gånger i utsatta siutvtioner. Men klart jag undrar…vad ser de som inte jag ser.???(nu vet jag ioch för sig vilka jag bett om hjälp men det är ändå facinerande) Ja det vara bar en kort episod jag fick lust att dela med mig. Allt är möjligt! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *