Guide – Fråga besvarad 2014-09-24

Hej.
För ett tag sedan berättade du att min Guide Holly har försökt bevisa för mig att hon finns med mig. Jag fick många bevis på det. Men har frågat om hon är kvar hos mig men känner inget svar. Kan du ta reda på om hon är kvar? Du beskrev henne med rött hår och att hon tjattrade mycket så du blev trött på henne. Är hon hemma hos mig numera? Har bett henne om rådgivning ang. en del saker men känner inte att jag får vägledning?
Ha det så bra Mvh Madelaine

 

Fråga besvarad 2014-09-24

Hej Madelaine!
Jag kan förstå din fundering kring din guide “Holly” som jag minns var det namn hon gav den gången hon visade sig för mig. Jag är glad för din skull om du känner att du har fått bekräftelser från och av henne för närvaro  runt dig och att att du upplever att du fått någon form av stöd av henne.
Men, som du nog själv redan har känt så är hon inte närvarande runt dig just nu och jag kan förstå om du nu sedan ett par veckor känner att du inte får respons eller kontakt med henne.
Jag kan känna att en energi förändring har skett runt dig och att den som varit guide runt dig sedan några år, Holly, nu inte finns runt dig som guide av den speciella orsaken att hon enligt de uppgifter jag får från andevärlden ,så har hon  valt att “återfödas”.

Detta kan låta konstigt men det egentligen är det inte så konstigt alls bara lite annorlunda. Ibland händer det att ens guide byts ut därför att de väljer att återfödas eller mer fokusera hela sina ande och själ i en nyfödd för att som ande återfödas eller “kliva in” i en människor kropp i denna tidslinje eller i en annan tidslinje och jag kan uppfatta det  som det varit planerat från början och inte är något konstigt alls. Den kvinnan som varit din guide kommer att börja leva som människa vilket gör det komplicerat för henne att samtidigt vara andlig guide även om det rent andligt metafysiskt inte är omöjligt. Men…det är en annan historia jag inte tänker förklara idag 😉 .
Det är en ny äldre kvinna som tagit plats bredvid dig. Jag ser henne som en gladlynt kvinna i 75 års åldern och som har silvergrått hår med vita silver slingor och hon gillar färgen silver och pärlemo grått. Hon gillar att gunga gungstol och hon gillar att virka  och framförallt att knyppla spets.
Hennes namn är Silvia och idag kan jag inte få mer information om vem hon är i relation till dig. Kanske du själv vet ?
Det verkar vara som denna äldre kvinna är den som tagit över platsen som din “skyddsängel”.

Ta hand om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *