Holly -Fråga besvarad 2014-09-24

Hej för ett litet tag sedan svarade du på mina flera frågor om saker som flyttar sig eller läggs fram bara sådär hemma… att det var min guide Holly som jag haft i tre år ca. Men varför märker jag ej av henne mer? Har bett henne ge mig tecken på att hon är här hemma men jag märker inget. Finns hon kvar? Jag bor numera själv, har separerat. min dotter bor med mig.Snälla får du kontakt med Holly och har hon något att säga mig?
Med vänlig hälsning Madelaine

 

Fråga besvarad 2014-09-24

 Insänt den  2014-05-19

Hej Madelaine!

Jag hittade en fråga från dig om din guide som är inskickad i mitten av Maj detta år och jag väljer att publicera detta så du ser att jag har läst även detta. Svaret hittar du här ;

Guide – Fråga besvarad 2014-09-24

 

Sköt om dig!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *