Guider, totemdjur och tatueringar.

Hej Spökwebbcrew! har skickat ett mail innan men det kan ha försvunnigt.. om så inte e fallet så ber ja om usöckt för min otålighet:P Jag undrar angående totemdjur och guide. Några av mina väner har kunskap om sina och det känns bara som jag behöver veta lite om mina! En kostig fråga kanske men vad finns det för saker som är olämpligt att att tatuera? självklart förstår jag att rena hälsningar till det mörka är inte några bra exempel. men tex dödksllar, "666" lr motsvarande? Ha de fint puss o kjam/h

Hej Hampus! Ditt totemdjur som visar sig idag är en stor svartbrun björn. Den står för mod,styrka och aggressvitet.Andra kan uppfatta dig ilsken fast du inte är det. Angående din direkta fråga om din guide så brukar jag inte besvara den typen av direkta frågor just för att guider sällan framträder eller visar sig "utan synnerligen orsak".Så även i ditt fall. Din fråga om tatueringar tycker jag är bra. Jag vet inte om jag vill sätta någon stämpel på att något är direkt olämpligt för oavsett vad det än är för symbol så handlar det om vad symbolen betyder för dig. Om tex en döskalle betyder "mörker"för dig och du inte vill ha tatueringar som är sk "mörka" eller kan få andra att tro att du är "mörk" så ska du inte tatuera en döskalle. Jag personligen älskar döskallar och tycker det är coolt…för mig är det inte mörker,bara coolt. Däremot skulle jag inte sätta hakkorset på tex armen då det är en symbol som förknippas med en radikal politisk uppfattning eller jag skulle nog inte tatuera 666 på armen eftersom det är en "allmän symbol" för mörker. MEN i grunden handlar det ju om vad DU förknippar med sk "mörker" och vilket värde du lägger i symbolen du vill tatuera. Sedan om det är brinnande kors,drakar,döskallar,monster av allehanda slag så betyder de inget sålänge DU inte sätter värdet i det att det är "mörkt".Hänger du med??? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *