Hur är det med min hund?

Hej Eewee! Jag vet inte om det är för tidigt men jag undrar över min hund, han dog 22/11 (igår)hade han ont? Dog han i sömnen eller hur gick det till? Trivdes han hos oss? Är han glad för sakerna han fick med sig?? Tack för svar då hjärtat blöder!

Hej Frida! Jag beklagar verkligen sorgen efter din hund eftersom jag förstår att han betydde mycket för dig och kommer bli saknad. Det jag kan uppfatta är att han dog pga härtat inte orkade slå (ålderdom?sjukdom?…)så han inte fick tillräckligt med syre utan somnade in.Jag uppfattar heller ingen smärta. Din hund är fortfarande kvar hos er/dig och finns runt er!. Han har ännu inte lämnat er och vad jag förstår kommer han finnas hos er ett tag innan han lämnar er för att återgå till andevärlden och istället vänta på dig/er där. Därför kan jag inte svara på om han blev glad för sakerna han fick med sig eftersom han ännu är med er och runt er och inte har uppmärksammat "sakerna". Han trivdes och älskar er som familj och därför kommer han vara kvar ett tag för att vaka över er. Du kan känna av honom genom att vara uppmärksam på tassande steg över golvet,att ngn hoppar upp i sängen,att du upplever att ngn sitter brevid dig eller stryker sig mot ditt ben. Jag förstår att du har sorg och att du är jätteledssen men han är verkligen där hos dig än. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *