Guldigt hjärtformat barnarmband.Vems?

Hej, nyligen så hittade min mamma en röd sammetsask med ett guldigt hjärtformat barnarmband i, bakom vårt element. Det konstiga är att vi har varit bakom elementet förut och har det inte varit där. men en annan sak är att vi inte har köpt det fina armbandet, kan det vara någon barnande som tappat det/ lagt dit det? eller det kan ju vara dem förra ägaren fast han dog i en flygplanskrash och hade ingen dotter. så jag undrar ifall du har någor svar på det som du hade i min förra fråga. Mvh Mimmi

Hej Mimmi! Nej jag kan inte känna något paranomalt eller ovanligt med detta armband.Eller att det skulle tillhöra någon ande heller för den delen. Jag får sagt att detta armband legat där länge och var en present till någon nära väns yngre barn.Och att denne slarvade bort det och den hamnade där av misstag.Kan vara förre ägaren som köpte den.Men jag får inga klara svar där.Men det är ngn som bott där. Ni kan ju se om det finns något namn på dem,annars tycker jag ni kan behålla armbandet i sin ask och lägga det i en hylla ngnstans där ingen flyttar på den och skulle någon "hävda sin rätt" till den dvs från en ande (vilket jag inte tror kommer ske) så kommer det visa sig framöver.Annars tillhör det er istället. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *