Varför känns det som om man är övervakad när en man känner dör?

När min gammelmorfar dog så kände jag mig övervakad av någon och nu när min pappa dog så känner jag mig aldrig ensam fast jag vet att jag är själv.Är det för att min gammelmorfar och min pappa är mina skydds änglar eller för det börjar bli lite störande.Snälla svara på min fråga för jag vill väldigt ha svar på min fråga.Ses MVH/Felicia

Hej Felicia! Iditt fall är det så att både din gamelmorfar och din far är på andra sidan i ljus och kärlek och de brukar besöka dig ibland för att se att du har det bra.Men de brukar inte finnas vid din sida alltid och "ständigt övervaka dig". Däremot kan jag se att det finns en annan energi i din närhet.Jag har idag svårt att länka och vet inte om det är din personliga guide eller om det är ngt som finns i huset. Men att ständigt känna sig iaktagen kan vara jobbigt och irriterande. Det du kan pröva är att högt säja "Jag ber dig lämna mig ifred"-och är det din personliga guide eller din gammelmorfar eller din pappa kommer de backa undan så de inte stör dig för det är inte deras mening. Är det ngt annat dvs annan ande eller energi kanske den inte bryr sig.Men du har faktiskt rätt som levande människa att be dem lämna dig ifred!Pröva! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *