Gungade lampa!

Detta var en helt vanlig vardagskväll för ca 1 år sedan. Jag och min storasyster var inne på toa för att borsta tänderna, mamma satt vid datorn i rummet bredvid och på nedervåningen låg pappa i soffan och kollade på tv. Rätt som det är, så ropar pappa lite panikslaget på oss. Vi springer ner och det vi får se är lampan som är över soffbordet gungar fram och tillbaka. Pappa svär på att han inte har rört den och vi andra har inte kunnat göra så att den gungar. Vi har varit i rummen som inte ens är över vardagsrummey. Inte ens om man hoppar i hallen och inne på mitt rum som är över så sätts den i gungning. Det var läskigt. Men det värsta var att nästa kväll så kom pappas kompis på besök, och han hade med sig en kompis. Han sa att han kunde se andar. Och han sa en massa saker om att min gammelmorfar(som är död) är här och tittar till oss. Tex han visste att mamma var gammelmorfars favoritbarnbarn. Och han sa även att lampan började gunga för att anden visste att han skulle komma nästa kväll. Läskigt tycker jag själv! Ryser bara jag tänker på det! 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *