Tack EeWee!

Vill bara tacka dig för ditt inlägg på mitt foto… Blev förvånad. Och glad! Jag och min sambo tog en massa foton under de dagar vi rest iväg för att gifta oss. På dessa kort var det fullt med dessa ringar, fläckar och cirklar. De andra son tog kort fick inte med dessa. de fanns bara med på foton där vi två var med eller där våra barn var med. De kan omöjligt ha varit damm på linsen då de alldrig satt lika eller såg lika ut! Hur är det med dessa orber? Jag är skeptisk, med jag tvivlar då jag sett ett samband i våra kort under denna händelse. Har även ställt en fråga som handlar om mina föräldrar och undrar pockande men ödmjukt om du kan ge mig något där? Stora Julekramar: Caroline, alias Drakhumlan.

Hej Caroline! Eftersom det var en resa efter erat bröllop så tycker jag inte det är speciellt konstigt om det då fanns en hel del andar som ville vara närvarande och dela eran gläjde och följa er under ett tag. Sådana tillställningar av gläjde,födelse,dop osv brukar dra till sig släktingar och andeväsen som vill dela glädjen. Och är det mycket energier och aktivitet av andar och närvaro så är det heller inte så kontigt om dessa energier visas som olika störningar på ett foto taget med tex digitalkamera. Allt som går på batterier coh el kan påverkas av andar.Inkl kameror. Nu kommer jag inte riktigt ihåg bilderna men om det är den bilden jag tänker på så fanns där en orb som jag DIREKT kände var sk "äkta" eftersom jag även kunda uppfatta dess signatur och närvaro i andevärlden/den andra dimensionen. Det är även så jag kan känna om det är en sk orb eller inte. Orben på en bild är ett avtryck av en ande eller ett väsen och bär en egen signatur och som medial kan man sedan söka den signaturen i ande världen och få bekräftat att "den är den på en bild",få namn,födelse,liv osv eller om det är andra väsen-dess identitet. Sedan kan man gå ett steg längre och söka ren personuppgifter och fakta. Är det damm eller likande…ja då finns det ju inte att hitta i andevärlden heller. För andra som inte kan känna sådant eller se eller söka medialt får man helt enkelt använda sin INRE känsla ihop med en smula sunt förnuft. Oftast om en orb är äkta så "talar dess klang" och man känner på ngt sätt att det ÄR "något". Angående din andra fråga får jag återigen söka i frågespalten. Det är inte möjligt du minns ungefärlig månad/datum?eller rubrik på ett ungefär? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *