hade jag besök i natt

Hejsan. Jag har en fråga till dig i natt somna jag vid 23 tiden..vakna av att jag vart rädd för ett ljud som kom..hjärta slog hårt och fort. tänkte jag drömde nog la igen ögonen men va ju som vaken ändå så kom ljudet igen. jag slog upp ögonen å låg och tänkte att är det nån här som jag känner eller inte känner så lämna oss ifråd ghär vi orkar inte emd mera sömnproblem nu…så lämna oss nu här hemma där vi bor typ så tänkte jag.. men det kom ljud i mitt rum ändå som om nått smått rammla ner från taket ner på mina nyköpta krukor i fönstret som om det va sand typ . jag tände lampan i fönstret å tänkte är det du morfar som ger ett teken att du är här eller vem är det med tanke på vi va på hans grav den dagen alltså igår.. sen sa jag ge mig ett teken innan jag räknat till 10 om det är du morfar men det kom inget mera tog typ kanske 5 min så kom det igen..å då såg jag nått ljust som typ rammla ner från ovan och ner mot blommorna nått ljust men det fanns inget där ju vad va det jag såg va det nån på besök eller vad? Jag kände obehag ialal fall för jag ej vet vad det är.sen jag tände lampan så kom bara ljudet en gång sen kom det inget mera. Så snälla vad va det jag såg som rammla ner men ej finns va det nån där eller vad va det?

Hej! jag behöver veta lite om huset du bor i speciellt stället där du hör ljud ifrån. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *