Totemdjur m.m

Hej! 🙂 Kan du svara på vad mitt totemdjur är? Och vem/vad jag var i mitt förra liv? Jag är intresserad av musik, jag gillar att teckna, mest tjejer för är dålig på att rita killar… ^^ Jag gillar att spela dator, fotografera och att vara med mina vänner. Min kompis sa att man skulle berätta lite om sig själv… ^-^ Min kompis frågar: Jag såg på en film igår… Och den handlade om en tjej som hette Georgiana Spencer, hertiginna av Devonshire, och eftersom den är sann , så undrar jag om hon lever ett liv nu? Jag bara tänkte, eftersom man brukade väl uppleva tragiska saker, som man haft i förra liv, och hon hade ett ganska tragiskt liv verkde det som… Ha det bra. ♥

Hej! Ditt totemdjur verkar vara älgen så du kan googla och se vad det innebär att ha älgen som totemdjur! Kan din kompis själv skriva frågan? Har ingen susning om vem kvinnan är och skulle behöva lite info om henne! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *