Hallå har ni missat min fråga?

Hej igen gissar att ni har många frågor som vill ha svar, tänkte bara om du missat min fråga? Jag fick svar på min fråga om guider och har nu en ny… Är mina gudier någon avliden släkting eller har jag någon koppling till dom sen tidigare liv? Sen undrar jag lite om våran "stuga" vi har bott där när jag var yngre och pappas farföräldrar ägde huset, nu undrar jag om dom finns kvar där eller om det finns någon annan där? jag tycker mig reagera på något, elelr är det bara inbillning? Hoppas att ni inte missar mig./Hanna

Hej Hanna! Nej vi missar inga frågor utan läser igenom alla. Men det är väldigt många som skriver och i vanliga fall med "vanliga" frågor kan man svara i turordning men när det gäller det andliga/paranomala så funkar det inte så då olika frågor kräver mer koncentration och ibland går det inte att länka och då får man vänta med den frågan tills det fungerar. Det kan ta upp till två veckor i värsta fall då en fråga kan ta upp till 40minuter innan "allt är kopplat och klart rent medialt" och har vi då hundra frågor….och vi jobbar alla på våran fritid så då förstår du själv. Men din fråga är redan besvarad!Kolla i frågespalten! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *