Måste få svar.

Hej, Om jag har förstått det här rätt så hjälper du folk med olika frågor kring spöken? Jag själv är väldigt intresserad av det här ämnet, men jag är så väldigt rädd för att träffa nåt s.k spöke. Jag har ibland svårt att sova på nätterna för att höra eller få se ett spöke. Jag vet inte vad ja ska göra, det är jobbigt. Jag tittar väldigt mkt på Det okända och sådana program. Och nu vill ja veta, är de sanna. Tror du? Hoppas på svar /Linda

Hej Linda! Ja jag "arbetar" delvis inom det paranomala området som bygger på forskning,studier och egna erfarenheter.Det är ju ett stort område och kan inbegripa mycket.Inte "bara" spöken,som du kallar det. Det bästa man kan göra när man som du är väldigt intresserad av det andliga,paranomala eller okulta men samtidigt bär på en rädsla är att skaffa sig kunskap.Läsa. Jag brukar faktiskt aldrig titta på de program du brukar titta på så jag kan inte utala mig om dem.Jag brukar undvika alla program som handlar om det övernaturliga då jag känner att man bara blir stressad eller irriterad och jag förstår att människor får fler frågor äns svar. Bättre är att i lugn och ro läsa böcker i ämnet.En väldigt duktig författare jag verkligen rekomenderar är Sylvia Browne.Flera av hennes böcker är översatta till svenska och de förklarar enkelt det mesta man kan undra över. Du behöver komma över din rädsla för det blir väldigt dubbelt om du tittar på "spökprogram" och blir obehaglig till mods och sedan inte vågar sova och andra sidan är du nyfiken. Det bästa är att på kvällar göra sådant som inte har med detta att göra utan ska du "forskar" i det paranomala så kan du göra det på dagtid.Läsa böcker tex.Men inte just innan du ska sova. Jag tror du skrämmer upp dig själv mer än nödvändigt!Då den rädsla blockerar dig så du kommer antagligen ändå inte "se" något. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *