Handen-Fråga besvarad 2013-10-29

För ett par dagar sen satt jag på en stol och grät. Det har hänt mycket i mitt liv senaste tiden, och just den här dagen var väldigt jobbig.
Jag var så spänd i kroppen att jag skakade, och gråtattacker avlöste varandra med jämna mellanrum.

Det dök upp en bild i mitt huvud av någon som står vid sidan av mig, aningen bakom, och lägger en hand på min axel.
Allt lugnar ner sig. Jag blev jättelugn, slutade skaka helt och började andas helt vanligt igen.

Var detta någon, det jag fick upp i huvudet, eller var det bara min egen hjärna som bestämde sig för att lugna ner sig?
Jag har ingen aning om hur personen jag såg ser ut, för jag såg bara inom mig en överkropp, och knappt ens det. Kan inte ens avgöra ifall det var en man eller kvinna.

★ Fråga besvarad 2013-10-29

Hej!

Nej det var inte din hjärna som talade om för dig att lugna ner dig utan det var Axel. Jag får två namn. Axel och Alex och kan inte säja helt säkert vilket namn det är då det kan vara jag som kastar om bokstäverna och tolkar dem men min första känsla var namnet Axel och sedan blev jag osäker om det är Alex så jag skriver båda namnen och kanske du känner igen något av dem.

Detta var den äldre mannen som lade sin hand på din vänstra axel. Eller så heter han Alex och vill säja att han lade en hand på din axel. Jag blir helt snurrig här själv av vad han menar…

Hur som helst så är detta en man som visar sig i 80 års åldern med nästan silvergrått vitt hår och han visar att han i medelåldern verkar ha varit känd för sitt stora gråvita skägg. Lite jul tomte känsla över honom. Mycket varm och snäll och det känns som han hör till din släkt på något sätt. Och han verkar ha varit mycket till sjöss och rest mycket runt om i världen som sjöman.

Denna äldre man har sett mycket elände i sitt liv,sett fattigdom,smärta,svält,sjukdomar och naturkatastrofer och är det något han inte klarar av utan att hans hjärta eller ande börjar blöda av medkänsla så är det människor som känner sig utsatta,bär smärta inom sig eller känner sig ensamma och övergivna. Då har han förmågan att hela och lunga ner och gör det på detta sätt…genom att lägga sin hand på den personen som har smärta och sorg eller är ledsen.

Han var även i sitt liv, känd som en man som  kunde hela andra med handpåläggning och fick ofta göra detta på människor han mötte. När han mötte fattiga eller svältande under sina resor så kunde han inte hjälpa dem med pengar eller förbättra deras liv med saker och matrielt men…han var en sådan som kunde ge dom ro i själen bara genom att lägga händerna på dem.

Jag tror bestämt han är din egen skyddsängel som bestämt sig för att finnas vid din sida så länge du behöver honom.

Och bara så du vet…du har samma förmåga som honom dvs hela med händer…han vill jag ska berätta detta för dig.

Sköt om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

~Always Remember That No Matter,

How Useless You Think You’re,

You’re Still Someone’s Reason To Smile. ~

 

~Your dream doesn’t have an expiration date.

Take a deep breath and try again.  ~

~♥ ~

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *