Vem?-Fråga besvarad 2013-10-28

Hejsan.
Min mamma har tyvärr blivit väldigt förvirrad o orolig, hon pratar o pratar men det är inte så ofta man kan förstå vad hon menar, men hon pratar ofta ofta om att hon måste gå för “hon” kommer/väntar på henne!?
Eftersom jag ser hur min älskade lilla mamma lider över att ha blivit så här så ber jag dagligen till både mina morföräldrar och min mammas mor o farföräldrar om att de ska hämta hem henne så hon kan få känna sig glad o trygg igen, för hon har i hela sitt liv bara tänkt på alla andra o ställt upp för alla så jag tycker det är så orättvist att hon ska behöva finnas kvar här o lida som hon gör.
Jag undrar om du möjligen kan se vem “hon” är som mamma pratar om, är det min lilla mormor eller någon av de övriga släktingarna jag pratar med eller är det möjligen hennes skyddsängel??
Min egna känsla är väl att mammas tid här på jorden snart är över o hur mycket jag än kommer att sakna henne så kommer jag att vara glad för hennes skull, bara hon kan sluta oroa sig för oss som blir kvar o jag vet att vi kommer att få vara tillsammans en dag igen.

Jag skulle vara mycket tacksam om du kunde ge mig ett svar.

MVH

Yvonne

★ Fråga besvarad 2013-10-28

Hej Yvonne!

Jag förstår din oro över din kära mamma och att det ibland kan verka som hon pratar på ett sätt som kan verka obegripligt för dig och de som lyssnar men det jag kan känna från din mamma är att hon är en kvinna som bär på en del hemligheter eller hur jag ska uttrycka mig utan att det ska låta helt tokigt.

Jag känner att hon kommit till det skeendet  i sitt liv då hon lever med en fot i andevärlden och en fot kvar här i det jordiska livet och  för henne är den andliga verkligheten fullt lika verklig som din och min vardags verklighet och detta är ett helt naturligt sätt för henne att på sitt eget sätt förbereda sig för livets slutskeende. Det är mycket vackert att känna detta för mig som ser och känner från din mamma genom dig, därför att jag kan känna all den kärlek hon möts av från andra sidan redan nu och jag kan känna att det finns en enorm trygghet i din mammas hjärta och själ.

Hon är en underbar klok kvinna och eftersom jag kan känna av henne både som ande och människa så kan jag se och känna från den delen av henne som redan nu ställt sig på den andliga dimensionens sida och den kvinnan är klok,vacker och mycket varmhjärtad.

Och det är därför det för mig känns mycket varmt och vackert att få se och känna detta och jag hoppas du kan bära med dig detta i ditt hjärta under den tiden hon har kvar att leva som människa att “allt är som det ska” och allt hon säjer har en betydelse men det blir obegripligt då hon talar både till dig som levande och till de hon ser och möter i andevärlden.

Den hon menar är en liten flicka. Det verkar vara så att din mamma i sitt liv. Möjligen i sin ungdom förlorat ett barn. Jag vet inte om detta barn någonsin blev fött men det vad som än hände så påverkade detta henne djupt och har funnits som en dold hemlighet i hennes själ och hjärta. Det är detta barn som nu visar sig som en ung flicka “hon” som din mamma nu ser och har fått kontakt med och känner stor glädje och trygghet  inför att möta det barnet hon aldrig fick föda. Detta är något dyrbart för henne och har genom livet varit som en liten skyddsängel men något hon varit tyst om. Jag tror att om du frågar i släkten så kanske sanningen kryper fram. Speciellt nu när din mor närmar sig slutet av sitt liv som människa så kanske detta är något man kan våga prata om dvs om det finns någon levande runt som kände till detta. Jag kan inte svara på hur “hemligt” detta varit under alla år men något säjer mig att du inte känt till detta.

Allt är som det ska Yvonne och din kära mamma har frid inom sig även om det kanske inte känns så för dig. Och hon är mycket medveten om dig och din närvaro runt henne.

Ta hand om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *