Kontakt-Fråga besvarad 2013-10-29

Hej

Hoppas du kan svara på min fråga. Hade mina första övernaturliga händelser för 4 år sedan, alltid nattetid, varvid jag känner mig osäker på om det som sker verkligen har med något övernaturligt att göra. I perioder är det lugnare men nu har det satt igång igen.

Jag blir ibland väckt om nätterna med stora obehagskänslor och har mycket svårt att andas. Det känns som att någon/något försöker få kontakt. Stämmer detta? Och varför i så fall?

Stort tack på förhand!

★ Fråga besvarad 2013-10-29

Fråga insänd: 4 Jun, 2013

Hej!

Hittade denna frågeställning bland olästa och obesvarade frågor från början av Juni månad och jag vet inte om du fått svar på detta från något annat håll men jag tänker ändå ge dig ett svar även här via frågespalten. Jag känner direkt att detta inte har med andar och andeväsen att göra utan är ett fenomen som kallas för Astral Katalepsi och är ett fenomen som är ganska vanligt. Inom vetenskapen kallas det för sömnparalys men det är ändå en viss skillnad på den vetenskapliga förklaringen och den mer andliga förklaringen.

Det handlar kort och gott om att du medan du sover blir medveten om att din själ gör så kallade astral resor medan du är i sömn och om man plötsligt på något medvetande plan blir medveten om att själen är på väg in  tillbaka till kroppen efter att ha gjort en astral resa så kan detta upplevas fruktansvärt obehagligt då din kropp signalerar “fara,varning,inkräktare på ingång” men …det du reagerar emot och upplever som ren fara är din egen själ som är på väg in i din egen kropp.Du reagerar på att din själ separerar från din fysiska kropp under sömnen för att göra så kallade astrala resor.

Det kan också upplevas just i det ögonblicket då man håller på somna in och plötsligt blir man medveten om att “något händer” men man vet inte vad det är och det kan bli riktigt obehagliga fenomen som kan skapa rädsla och att man vaknar i ett ryck i ren panik. 

Jag ska citera en sida och även sända länken så kan du läsa själv om detta och se om du känner igen dig:

1. Vibrationer.Vibrationer är förmodligen den vanligaste av alla pre-Projection förnimmelser, och du bör vara helt förberedd för detta.

Du kan känna det som om en del, eller hela kroppen börjar “vibrera”. Dessa vibrationer startar normalt långsamt och gradvis öka. Om du upplever detta för första gången, kan du få skrämt och känner att hela kroppen håller på med elektricitet från topp till tå! Även vibrationerna kan vara mycket intensiv, de är inte fysiska vibrationer eftersom ingenting fysiskt vibrerar.

Vibrationer är en säker  tecken på att du är mycket nära till en framgångsrik Astral Projektion .

2. Sömn förlamning / Katalepsi sömnförlamning eller Katalepsi är ett annat mycket vanligt symptom som du kan uppleva under din Astral projektion praktiken.

Sömn Förlamning är ett tillstånd när du plötsligt kan hitta dig själv oförmögen att röra sig eller tala. Din fysiska kropp kommer att känna så helt “förlamad” som du helt enkelt inte kan tyckas att vika någon del av kroppen alls.

Om du inte vet vad som händer, så kan det  vara ganska skrämmande. Men var inte orolig när detta inträffar. Astral Förlamning betyder att du är mycket nära till den faktiska utgången.

3. Surrande och andra ljud Vanligaste ljud som du kan höra surrar,  rusar, dån, explosioner eller fågel skriade, ett klockspel som  träffas, knackar, dunkande, röster av människor samtalar med varandra, skotthåll, högljudd klocka.

Dessa ljud är tillfällig och avtar när separationen är klar. Erkännande av sådana ljud är ett viktigt steg eftersom de bevisa för dig att du är på rätt spår.

4. Visuella hallucinationer Även öva, kan du också se geometriska mönster, pulserande färger och ljus, specifika scener, visioner om paradiset eller helvetet eller allt möjligt.

5. Snabb puls Hjärtklappning är en mycket vanlig pre-Projection symptom.

Den exakta orsaken till detta är okänd. Men förmodligen racing-hjärta fenomenet är på grund av öppnandet av hjärtat Chakra. Eller kanske det är en bieffekt av rädsla eller upphetsning. Båda fallen måste du vara passiv och lugn.

6. Andning Ändrar Detta är en uppenbar andnöd. Du måste hålla huvudet kallt och känslan snart skulle avta.

7. Rörelse Sensations Du kan uppleva känslor av yrsel, svindel, fallande eller flygande upp till bra hastigheter, gunga eller ens svajande. Dessa uppträder eftersom det är början av den Astral Projection sekvens när din Astralkropp börjar att separera från den fysiska. Ett mycket positivt tecken som visar att din astralkropp har “lossnat” från de fysiska gränserna!

8. Viktförändringar Förändringar i känslan av vikt kan förekomma.

Du kan plötsligt känner att din kropp har blivit väldigt tung. Eller du kanske känner mycket ljus, som om du är viktlös.

9. Andel Förändringar Du kan också känna att din kropp förändras i proportion. Du kan ha känslan att du växer eller krymper i storlek.

10. Temperaturförändringar Detta är återigen ett mycket vanligt fenomen. Din kroppstemperatur kan sjunka och du kommer att känna en sval bris blåser över dig.

Slutsats Människor är olika. Därför kommer de känslor du upplever att baseras på din personlighet och individualitet. Intensiteten hos vissa av dessa förnimmelser kommer att variera från person till person. Varje Projektion försök kan ge olika känslor, i en annan ordning.

http://www.articlesbase.com/religion-articles/10-must-know-astral-projection-symptoms-dont-attempt-projection-without-these-25708.html

http://www.articlesbase.com/education-articles/understanding-what-is-needed-for-astral-projection-4504178.html

http://astral-projection-dreams.blogspot.se/p/that-feeling.html

http://www.tenstepastralprojection.com/the-science-of-astral-projection/

Sidorna är på engelska men kan översättas automatiskt via google översättning.

Detta är nu kopierat från en sida med engelsk text där man VILL uppnå detta tillstånd. Men jag sänder denna sida som länk och några andra länkar kring detta  kring detta fenomen och för att du ska se om du kan känna igen dig och förstå vad det är som händer med dig.

Kan tillägga att detta är helt ofarligt även om det kan vara mycket obehagligt. Detta brukar vara något som vissa människor som håller på vakna andligt inom sig upplever mer frekvent än andra. Det är liksom deras inre som sticker iväg på sina äventyr innan personen själv som medveten individ har blivit medveten om vad som händer och sker i själen och anden.

Men …det går att lära sig kontrollera på olika sätt så om detta är något du känner igen och fortfarande har problem med så kan du skriva till frågespalten igen så kan jag ge dig några tips hur du kan få detta att upphöra.

Sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Ett svar på ”Kontakt-Fråga besvarad 2013-10-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *