Händer det något speciellt -Fråga besvarad 2013-09-30

Hej
Jag undrar om det kommer hända något positivt för mej?

gått i uppförsbacke
så länge nu,
kram Eva

-Fråga besvarad 2013-09-30

Hej Eva!

Eva…jag känner att jag ska säja som det är…Efter att jag besvarat din fråga sist med att inte besvara alls så fick jag besök av en äldre mycket vacker dam i 75-80 års åldern med brungrått lite lockigt hår och blågrön bruna melerade ögon. Och hon hade som en stålgråblå stickad kofta på sig och en veckad  gråaktig ylle kjol och någon form av ljus blus med knytband runt halsen och hög krage.

Hon bara dök upp  samma kväll och frågade om hon fick ” komma in” och jag lät henne göra det då hon var mycket hövlig,trevlig och  hon utstrålade värme ,kärlek och kändes som en anhörig  till dig från”andra sidan” men valde att visa sig på detta sätt för mig så jag  skulle kunna beskriva henne för dig och genom henne kände jag din inre uppgivenhet och hur trött och energilös du är Eva.

Uppförsbacken som aldrig tar slut och jag kände genom denna  äldre kvinna hur du liksom kommit till en punkt i ditt liv där allt bara stannat av och du är för trött att göra något därför att du vet inte vad du ska göra. Denna kvinna förmedlade från dig känslan av att “allt är grått och trist ” och det gjorde mig tung i hjärtat att känna att på något sätt har din livsglädje också stannat av. Du bara är.

Du lever och gör så gott du kan i din vardag och har på något sätt bara börjat “vara” fast…mer utan livsgläjde och utan känslan att vakna upp på morgonen och känna att “åh en härlig ny dag”.  Denna kvinnan förmedlade smärta i kropp,leder och leda,tristess.  Den här kvinnan ville att jag skulle förmedla detta till dig Eva så du ska förstå att du inte är ensam och att andevärlden inte har “övergivit dig” även om det kanske har känts så nu under en längre tid. De ser dig,de hör dina ord,de hör dina böner och de hör dina tunga tankar som kommer över dig ibland. De känner din trötthet i dina leder och i din kropp.

Men det denna kvinna också förmedla var att inom dig så finns en slags glöd som liksom ligger och småpyr.En slags inre liten låga av energi och ljus som du också måste känna av medvetet eller omedvetet finns där inom dig.. den som gör att du ALDRIG ger upp helt utan alltid oavsett hur tungt allt är ändå har lite hopp kvar.För trots allt som hänt i ditt liv och trots alla motgångar och alla uppförsbackar så menar denna kvinna att du är en sådan som ser och sätter stort värde på de små tingen i vardagen. Hon ville poängtera tydligt att du har lärt dig att uppskatta de små sakerna i tillvaron och att jag skulle förstå att du inte var någon “gnäll spik” utan snarare en människa som gärna håller det svåra inom dig och försöker att se det som är bra,även fast det inte är bra.

Denna kvinna ville att jag ska tala om för dig att du inte ska ge upp Eva och att även om det känns som en enorm lång uppförsbacke som har pågått så länge nu att allt bara känns grått och trist så ville hon att du ska hålla fast lika envist som du alltid gjort vid den där inre lilla lågan av ljus inom dig därför att även en uppförsbacke har ett slut och när du står på toppen av din långa uppförsbacke så kommer du se utsikten och de nya möjligheterna som du kan komma att få välja mellan .Och kvinnan ville jag skulle förmedla till dig att när du står på toppen av uppförsbacken så ska du inte se dig om och inte tveka att våga slå in på nya  kanske till och med helt okända vägar och möjligheter som kan komma att öppnas för dig och att du ska  våga pröva något nytt och följa ditt hjärta och inte ditt det som du kanske tycker är mest praktiskt.

Denna äldre kvinna gav inget namn men mötet med henne var bara ren värme  och kärlek och hon verkar ha varit en underbar varm klok kvinna när hon levde. Hon visade mig ett halsband med en liten liten blå safir som hänger i ett silver eller mer platina guld(vit guld) i som ett hjärta.

Och när hon ler så glimmar en guldtand i övre tandraden.

Jag hoppas detta kanske hjälper dig Eva att känna att du inte är osynlig eller bortglömd av andevärlden och du har  på något sätt uppfattat och känt av att kvinnan har försökt att nå fram till dig  enligt henne själv,men …ditt ledsna trötta hjärta har gjort att du inte är riktigt mottaglig för henne. Nu har jag berättat detta för dig  och förmedlat hennes ord och hoppas att du kan se,känna och höra henne nästa gång hon vill ge dig stöd,tröst och mod.

Jag uppfattar henne som en släkting men…hennes värme och kärlek som hon utstrålar innefrån hennens  andekropp får mig också att känna att hon kan vara din närmsta guide som vill vägleda dig vidare i ditt  liv så du kommer vidare upp för uppförsbacken och får ny energi till dig liv.

Jag önskar dig det bästa Eva och ta hand om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~It’s not too late… the angel said.

 Even though the world’s a mess…

 Even though you’re not as young…

 Even though you’ve made mistakes and have been afraid

It’s not too late… 

 

 And then I saw the world through the angels’ eyes…

 I saw the colors I could paint

 The bridges I could build

 The lives that I could touch

 The dreams that could still come true

 And it became very clear to me…

 That it’s not too late.~

 Ron Atchison

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *