Hästfläta -Fråga besvarad 2013-09-29

Min syster har ett stall med 4 hästar. Igår va jag där och flätade upp två flätor i ena hästens man. Syrran berättade då att han ofta får flätor på natten, alltid 2. I natt hände det igen. Jag har hört att det kan va något övernaturligt . Vad tror du

 

-Fråga besvarad 2013-09-29

Hej! Jag har läst din fråga några gånger och har inte känt något övernaturligt alls kring detta… snarare så lugnt och så neutral och nästan ” tom” energi så jag varken kan känna att det finns något stall eller hästar alls vilket först fick mig att känna att detta kanske är någon som vill testa mig :)…så medan jag besvarat andra frågor så har jag fortsatt ha “ett öga åt ditt håll” eller kring frågan…Och just när jag bestämmer mig för att bara skriva och bekräfta att jag läst frågan men inte kan känna eller se något alls…så händer något.

Men detta är mycket besynnerligt och jag kan inte förklara varför det blir såhär.

Jag ser inget stall. Jag ser en hage med sex  diffusa hästar som är inne i denna stora hage med träddungar runt om och prästkragar och mycket blommor i ett dike som finns alldeles nära hagen bredvid som en stor jordhög.

Och där ser jag en ung man som ser ut att träna dessa hästar i någon form av dressyr och han verkar vara lite av en “hästviskare” en sådan som förstår hästar på djupare plan.

Ja får känslan av att detta är någon form av minnes bild jag får av någon som inte ger sig till känna mer än så och som inte ens visar sig och den bilden jag ser av mannen i hagen är bara bakifrån.

Men det är också allt jag ser. Jag ser inget stall och jag ser inga hästar i något stall.

Bara detta. Det enda jag vet är att han vet mer än han säjer idag.  Och varför det är detta som dyker upp när du frågar din fråga och detta är det enda “svaret” jag ser efter lååååååång blank tystnad..

Jag är lika förvånad som du. Så jag kan inte svara på om det är övernaturligt eller ej då jag inte ens kan se mer än detta som inte ens verkar ha med saken att göra.’Tyvärr.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *