Har jag det mediala i mig?

Hej! Min syster hyr ett hus där det spökar/spökat på övervåningen i specifika rum. Undrar då om den tryckande känsla jag får ovanpå huvudet är att jag känner av dom, för det är bara där jag får det. Har jag det mediala i mig? Sen undarar jag om det var en dröm det jag upplevde i förra veckan. Jag "vaknade" mitt i natten och kände hur ngt tryckte mitt högra öra riktigt hårt, så det brände.Jag blev förbannad och reste mig upp i sängen och tittade mot sovrumsdörren där jag såg en väldigt kort farbror, som jag upplevde det. Såg honom som en ljusvit kontur.Kändes som om han var irriterad. Vaknade på morgonen med ett ömt öra som ganska snart gick över. Tack för en väldigt trevlig/intressant sida.

Hej Andreas! Svar Ja. När du kommer in i en miljö där det finns aktivitet av andar så känner du av dem på hjässan där kronchackrat sitter.Där ligger ditt "varningsystem". Andra kan få mitt i pannan,på halsen,i ryggen,magen beroende på vilket chackra man är känsligast i.Därmed har du en "öppenhet" för att känna närvaro och energier. Angående din dröm så får jag sagt att den korta mannen du såg var ett naturväsen.Men vad han gjorde där och varför vet jag faktiskt inte.Då han inte är där nu. Du bör nog rannsaka dig själv vad du gjort på sista tiden,var du varit och om du gjort ngt som kan irritera ett naturväsen(som är förknipat med djur,natur osv).Fundera på det. Tack för att du finner vår sida intressant.Det är alltid roligt att höra! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *