Har jag levt ett annat liv?

Hej spökwebben, vilken underbar hemsida det här är!! 🙂 Så. Nu till saken; Jag har alltid känt en dragning till Medeltiden. Det är helt sjukt, men ibland kan jag fantisera så verkligt att jag går på en marknad med en gul klänning på mig, och att det är en man med gyllenblont hår i rustning som går brevid mig – att jag faktiskt får ångest när jag "vaknar", och vill åka tillbaka så att säga. Har jag extremt livlig fantasi eller har jag faktiskt levt ett annat liv? En annan sak är att när jag är ensam hemma och är på övervåningen kan jag ibland känna mig iakttagen från vårat förråd och får panik! Jag springer som en dåre nerför trappen och lägger mig i soffan. Är det något här? Det gör mig verkligen orolig. Det som även har hänt (för ca 4 år sedan) är att min väckarklocka ringde 3 på natten utan att alarmet var på! Jag och min syster blev jätterädda och flydde ner för trappen till soffan. Vad hände egentligen? Och en sista fråga: Jag har även alltid älskat djur, och det verkar vara ömsesidigt då min häst fått förtroende för mig. Har jag en bra aura, eller någon förmåga att omedvetet prata med djur? Eller är det bara ren slump? Tacksam för svar till mina 100 frågor! /Frida

Hej Frida! Vad kul att du tycker om den här sidan!Det blir vi glada för. Svar Ja du gör i dina drömmar astralresor tillbaka till en tid då du var väldigt lycklig.Du levde som en ung kvinna bland det finare folket och kallades Lily.Du brukade gå på marknad med den man som du skulle gifta dig med och han var riddare och hette Eric. Ni var mycket lyckliga.Och det var en av dina livs största kärlek.Tyvärr dog han i strid senare och du blev änka ung.Men dessa drömmar du har är minnen från en tid du var mycket lycklig. Jag kan inte säja exakt årtal men det känns som du faktiskt levde i sverige i mellansverige.Och du brukade vara på marknader runt om i landet för att köpa tyger till klänningar som din sömmerska sydde. Gult var din favoritfärg då och även havsblått.(Kanske därför du minns klänningen)När du sedan vaknar ur drömmen känner du en sorg i hjärtat som att "du missar ngt" eller" hjärtat blir halvt".Att denna dröm kommer till dig nu kan vara för att du kommer möta denna man i ny skepnad i detta liv.Senare i ditt liv.Kanske bli den du gifter dig med. Vad gäller obehaget hemma på övervåningen så är det en ande/naturväsen du känner av.Jag känner energierna men har svårt att länka till honom/den.Men den känns ofarlig. Mitt råd är att inte bry dig om den så kommer den inte bry sig om dig! Vad gäller din relation till djur tex din häst så känner den att du vill den väl och är ärlig.Den litar på dig då du känns ärlig och den känner av att du vill den väl. Överhuvutaget när det gäller djur så känner de att du vill dem väl och behandlar dem med respekt och gör man det kan djuren ge en en känsla "av förtroende"och ge mer av sig själva och du kan uppleva att du och djuret förstår varandra.Du har ett gott hjärta och det känner de! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *