Har jag med mig någon?★ Fråga besvarad 2013-09-10

För exakt tolv veckor sen idag togs en ponny iväg från mig, Mojje en vi liten ponny. Sedan dess har det alltid känts som att jag haft någon med mig, vart jag än går.. Kan det stämma? Han stod mig varmt om hjärtat och betyder fortfarande otroligt mycket för mig. Tacksam för svar MVH Eveline 🙂

Hej Eveline! Jag förstår att du saknar och sörjer din lilla ponny Mojje.Jag kan känna genom dig att han betydde mycket för dig och att ni tydde er till varandra och blev verkliga goda och nära vänner som man kan bli med ett djur ibland.Du hade verkligen denna "själ kontakt hjärta till hjärta" med denna lilla Ponny.Och när man som människa får en sådan djup kontakt med ett djur så att det berör ens hjärta…ja då har man ett energi avtryck för all-tid i sitt hjärta och även i sin aura efter det djuret när djuret avlidit.Med aura så menar jag egentligen bara ditt egna energifält som du och alla andra människor alltid har runt sig därför att vi är levande väsen.Och alla levande väsen har flera olika lager av energifält runt sina kroppar.Din lilla Ponny Mojje verkar tack vare din starka kärlek till honom lämnat kvar ett så starkt energiavtyck i ditt energifält "aura" så detta upplever du som att han alltid finns runt dig och alltid går efter dig. Visst detta kan också upplevas som att man ser eller upplever det som att man har djurets ande runt sig. Och egentligen spelar det ju ingen roll vad det är man känner för det mest tröstande för dig är det faktum att du fortfarande känna av din lilla Ponnys närhet. Men jag skulle vilja be dig fundera över en sak. Har du funderat på att arbeta med djur?Jag känner nämligen att du är en sådan ung kvinna som har en gåva att kommunicera med djur och känna in djur på ett sätt som man antingen har som gåva eller så har man det inte.Du har den gåvan naturligt och medfödd.Hur de mår och vad som inte är bra och om de inte trivs så kan du känna i vad som kan vara fel och vad djuret önskar för att få det bättre.Om du är intresserad av hästar framförallt men även av andra djur som hundar och kanske fler djur…så är detta något du skulle kunna lära dig mer kring och ett yrke som djurkommunikatör eller djurpsykolog är något som jag känner är något som skulle passa din mjuka personlighet.Att jag ens tar upp detta med yrke och förslag är för att det är helt omöjligt att missa din otroligt starka och naturliga förmåga att kommunicera med och KÄNNA IN djur. Lycka till och återkom om det är något mer du undrar kring detta. ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *