Hejsan★ Fråga besvarad 2013-09-10

Hejsan. Det är så här att jag och min man har sökt en större lägenhet än vad vi ha nu och vi skulle gärna vilja flytta till en. Nu undra jag om du kan säga om vi kommer att få den eller om vi kommer flytta till något annan större lägenhet.och blir det nu i år eller? Tack i för hand. Jag måste säga detta är en bra sida. Kram jenny

Hej Jenny! Jag vill bekräfta att jag har läst denna insända fråga från Juni månad men tyvärr kan jag inte svara på denna fråga då det inte är min andliga inriktning här på spökwebben att svara på denna typ av personliga coach frågor om hälsa,arbete,flytt,kärleksrelationer.Tyvärr.Då känner jag att det är bättre att du frågar denna typ av personliga frågor till något medium som har den mediala inriktningen. Men jag önskar dig lycka till Jenny och tack för att du uppskattar spökwebben! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *