Har jag några gåvor?

Kan du se om jag har några mediala gåvor eller typ, sjätte sinne? Min mamma vet jag att hon har ett sjätte sinne, för om man tex tappat bort något så kan hon sanndrömma om vart saken ligger nånstans och som för någon vecka sen blev hon tokig för hon hittade aldrig bilnyckeln, (var borta i någon månad) och så "kände" hon plötsligt att den var inom ett område och tillslut fann hon den där. Och så undrar jag om du kan se om det finns någon ande eller något i stallet där jag har mina hästar. För varje gång jag är ensam blir jag rädd & osäker och känner mig iaktagen när jag passerar ett visst område där. mvh/micha

Hej Micha! Jag börjar med din sista fråga.Du behöver inte vara orolig eller rädd.Iatallet finns några vättar (naturväsen) varav en är framträdande ledaren.De finns där för att sköta om hästarna,se att fodret är okej(ej innehåller gifter,mögel osv)och se över hela byggnaden i stort.Det stället du känner mest obehag är där de brukar samlas för att prata sinsemellan.Dessa behöver du inte vara rädd för men du kan känna att du är iaktagen för det är du och liksaså kan du känna missnöje i form av obehag för vättar vill alltid att allt ska sötas perfekt(enligt vad de anser är perfekt)Nu råder det balans på gården och det du kan göra är att "tacka för hjälpen"så kommer du känna att känslan av obehag inte är lika stark.Men iaktagen kommer du vara. Vad gäller dig så är det mest framträdande att du har en stark gemenskap med djur.Jag tror din gåva ligger i att utveckla det.Att kunna känna när djuret mår dåligt,är olyckligt osv.Fundera på det! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *