Har jag några övernaturliga krafter?

Hej! Jag är en tjej på tretton år och jag undrar om ni kan "se" om jag har några sk. krafter. Jag skulle gärna vilja veta. Dessutom har det hänt konstiga saker när jag t.ex. gjort anden i glaset. Min arm började röra sig fast jag inte ville. Kan andra ta sig in i ens kropp?

Hej Moa! Jag vill inte kalla det "övernaturliga krafter" för det förknippar jag med typ superhjältar eller nåt i den stilen. Men jag ser att du är "öppen" dvs kan känna närvaron av andar och dess energier. Sedan hur detta kommer visa sig eller utvecklas allteftersom du växer upp beror på vilka val du gör i livet.Det finns inget bestämt ännu för vad du kan utveckla för sinnen. Men jag skulle verkligen råda dig att verkligen fundera på om anden i glaset är så bra.Vissa som håller på med anden i glaset märker ingenting men är man redan "öppen och mottaglig" för det "övernaturliga" så är risken stor att man genom anden i glaset får tråkiga väsen på halsen. Genom anden i glaset öppnar man en portal till den svär där förvirrade andar som inte varit och vänt befinner sig samt andra negativa väsen av icke mänsklig art som lever på att luras och ta energi både av dessa förvirrade andar och även ta energi av de människor som gör anden i glaset. Andar som befinner sig på andra sidan TALAR ELLER BESÖKER ALDRIG!!! genom anden i glaset.Så kommer en ande och säjer sig vara någon du känner så är den anden antingen inte på andra sidan eller så är det lurendrejeri! Och eftersom du är öppen får du räkna med vissa "fenomen" i samband med att du gör anden i glaset. Dessa andar och väsen som kommer genom anden i glaset bryr sig inte ett dugg om vad du tycker och kan använda din kropp för att antingen ta energi eller försöka styra dig. Den sortens andar kan klistra sig på en människa som ett plåster medan andra mörker väsen kan gå rakt i i en människa. Men oftast använder inte mörkerväsen hela människans kropp utan kanske en liten del av ens känslor och försöker påverka en genom tankar,känslor och att man börjar känna sig rädd,jagad,drömmer mardrömmar och känner sig förföljd och personen börjar må dåligt psyksikt. Jag tycker du är värd mer än att dra på dig sånt "skit"! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *