Trasigt glas

Detta hände en gång när jag och min gamla klass var på en sista klassresa tillsamans. jag och tre till ville inte bada, så jag kom på att vi skulle köra anden i glaset, jag stängde ett öppet fönster och drog för gardinerna. sedan körde vi, den vi pratade med var lite ondsinnad, men vi (jag och min andra kompis som tror på det övernaturliga) lyckades hantera henne/honom, och sedan skulle vi äta, men när jag skulle dra för gardinerna så såg jag hur glaset började spricka, backade undan, och så sprack det totalt. som om någon tryck sig ot det. jag vet att det låter VÄLDIGT konstigt, men det är sant! och inte bara det, vi bad anden att släcka juset, och det gjorde den. ljuset bara släcktes, som om någon blåst ut det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *