Har ni lagt ner frågespalten?

Hej, jag noterade att inga frågor blivit besvarade sen i februari och jag undrar varför. Sände in 2 frågor förra veckan (en om CD-spöke och en om tsunamivarsel)som jag skulle vilja ha en förklaring till om möjligt. Tack på förhand!

Hej! Nej sidan är inte nedlagt.Det ligger många frågor och väntar på svar och vi försöker hinna med så gott vi kan.Jag är ny på denna sida för att hjälpa till att svara på frågor.Ibland behöver jag viss betänketid på en del frågor då jag får använda mitt seende som medial och i andra frågor går det snabbare.Vi vill ju att alla ska bli nöjda och gör så gott vi kan för att hinna med.Ibland är jag tvungen låta en fråga "hänga i luften"för att kunna fundera på den ett tag och få in rätt bild.Men vi svarar på frågor i den mån vi har tid att hinna med. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *