vill kunna sova!

Jag har flera problem. Varje natt när jag ska sova så sitter det nån vid min dator och knappar på mitt tangentbord. Oftast så hör jag att nån gå på ovanvåningen när ingen är hemma. Varje natt så får jag oftast en kall vind vid min kind. Börjar bli irriterad på detta nu. Vill kunna sova. Hur ska jag göra? Mvh/ MJ-P Oss

Hej och tack för din fråga! Det låter uppenbarligen som om att något annat finns i ditt hem. Du kan försöka bli av med problemen själv. När du gått och lagt dig, kan du prova att sluta dina ögon och "skicka tankar" där du snällt, men bestämt ber anden att försvinna eller lugna ner sig. Berätta också i dina tankar att du mår dåligt av detta och vill att det ska sluta. Upprepa detta några kvällar på raken, och se om det blir någon skillnad. Återkom gärna med dina resultat! mvh /Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *