Hej★ -Fråga besvarad 2013-09-10

Jag satt och kikade på gamla fr¨gor som jag torterat er med 😉 Så hittade jag denna https://www.spokwebben.se/default.asp?pageID=6&storyID=18008 vet inte om du får upp den, men jag frågade vad ett medium menade med förändring i familjen, en bra grej, tro det eller ej men vi fick en dotter 2012 =D trodde aldrig att jag skulle bli 2 barnsmamma Tack

Hej Eva! Ja jag kan faktiskt gå tillbaka och se alla frågor som har blivit besvarade ända tillbaka till år 2004 men OJ…det är tusentals och åter tusentals besvarade frågor och det är nog bara Patrik som har bättre koll på statistik hur många frågor som faktiskt kommit in under åren och som har blivit besvarade. Jag såg på Spökwebbens Facebook sida att Patrik nämner i presentationen "15 000 frågor har kommit in sedan 2006, det är alltså över 10 frågor per dag." och jag kan bara intyga att Jo…så är det nog…mycket frågor är det…Och givetvis har INTE alla besvarade frågor besvarats av mig EeWeeM då det även varit andra personer och medium som tagit sig tiden att ansvara för frågespalten.Jag svarade på frågor mellan 2006-2009 och alla de besvarade frågorna jag besvarat under den tiden kan jag alltså gå tillbaka och läsa,men jag måste ärligt säja att jag inte läser dem utan vill gärna skaffa mig en "ny känsla och uppfattning" även om det kanske är från frågeställare jag känner igen sedan tidigare. Och någon "tortyr" är det inte 🙂 utan snarare tvärtom.Det är väldigt roligt,givande och intressant att få frågor insända om allt möjligt och vissa berör mer än andra därför att det är lätt att känna om den som ställt frågan varit seriös i sin fråga eller inte.Det är också ganska lätt att känna om det är en sk fabricerad fråga för test eller om det verkligen ligger en äkta känsla bakom.Men vad det än är för slags fråga eller vad som än är tanken med den inskickade frågan så finns det alltid något att lära även för mig och kanske tillföra till er några nya tankar. Jag är glad för din skull Eva om du har upplevt att du har fått hjälp från den som besvarade din fråga och i detta fallet ser jag att det är medium Evy som svarat på den frågan och gav dig positiv feedback. Jag önskar dig det bästa och… Du är alltid välkommen att sända in nya frågor!☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *