Hej – Fråga besvarad 2014-08-19

Hej

Jag undra om du kan svara på en sak. Jag är 43 år och jag och min man försöker att skaffa ett sladder barn. Jag fick ett missfall för ett tag sedan och nu försöker vi igen. Jag undra om det kommer lyckas snart och om det kommer går bra då med. Min man har frågat en god ande och den har sagt att det ser ljust ut. Min man har lite förmågan att se avliden personer och andar. Men han kan inte se eller känna sådant. så kan du ge oss ett svar om det lyckas.

Hoppas på svar och tack i för väg. Kram Jenny

 

Fråga besvarad 2014-08-19

 

Hej Jenny!

Jag känner såhär…Du och  din man inte ska ge upp och att det finns goda chanser att ni kan få ett sladdbarn och jag ska ge er konkreta förslag hur ni ska kunna öka era chanser och hur främmande det än kan vara för er så ber jag er att ge det en chans….  Men först… Jag kan känna att både du och din man är känsliga för andevärlden och din är din man är den som ser och kan tala med dem i tankar och i sina drömmar eller medan han är i avslappnat tillstånd.  Men jag  kan känna att du också en andlig människa som är intresserad av det andliga och sprituella 😉 och du känner med din magkänsla. Du går mer på känsla.

Jag kan inte känna eller uppfatta  att det finns några hinder i vägen utan denna gång handlar det mer om att du måste våga tro på din egen kropp som kvinna och… och  inte ens nudda vid tanken “att det försent”… Jag kan känna att  för er gäller det att ha positivt tänkande och att ni båda håller er avslappnade till er önskan… det vill säja… undvik att skapa press på varandra och undvik att lägga för stor vikt på förväntningar…

Förväntningar skapar hinder och blockader  i kroppens energiflöden! Att skapa liv är när en man och kvinna blandar sina energier… shiva och shakti energier som tillsammans bildar liv.

Det jag kan uppfatta och känna är att ni båda kan behöva göra en resa tillsammans på ett helt nytt sätt och lära känna varandra som själar och inte som människor i fysiska kroppar med fokus på ut in sex för att skapa liv…Jag vet…jag kan låta dramatisk här men faktum är att det påverkar en hel del själva processen och förutsättningarna att skapa liv om man älskar med själen och det är just vad detta handlar om. Att ni båda två ska lära er att se varandra med nya ögon som två själar och dela ENERGI. Liv är energi. Själar är energi. Liv skapas med energi.

Så…jag har ett förslag till er båda som ett par och det är att ni tillsammans börjar se sex på ett nytt sätt och lär er praktisera Tantra med varandra. Tantra  där fokus är på själen och avslappning och där ni lär er älska och beröra varandra som energi  själar. Jag vill att du ska se din man som din gud och han ska se dig som sin gudinna och ni ska älska med SJÄLEN…

 

Detta kan vara ett sätt för er att uppnå det ni vill skapa…ett nytt liv men….genom att använda sex på ett nytt sätt och ta det till nya nivåer och lära er använda er energi med varandra. Och detta nya liv kommer vara skapat genom kärlek på en annan nivå. 

Jag ska ge några länkar så får ni tillsammans fundera på detta…

Och nej jag skämtar inte utan är 100% seriös I det jag skriver här och jag vet att det är fullt möjligt då jag har erfarenhet av detta utbyte av energi  som  Yogini.

Lycka till!

http://www.tantrakurser.se/tantra-kurs.html

http://www.tantrakurser.se/tantra.html

http://www.starspray.com/tantra.htm

http://www.bokus.com/bok/9789198045109/sensuell-karleksresa-tantra-for-par/

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article12058296.ab

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/tantrisk-sex-forenar-kropp-och-ande_59697.svd

~Start everyday with new hope, leave bad memories behind

and have faith for a better tomorrow~

~♥ ~

 

☆ ¸.•°* ˜ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *