Hej framtiden känns dimmig

Hej jag heter Maria och är 23 år gammal, Jag vet att jag vill jobba med reklam i framtiden, men jag börjar tvivla på om det är det jag ska göra, då jag aldrig kommer in på skolan jag söker. Det känns helt rätt….men eftersom ödet gör så jag aldrig kommer någon vart i min karriär inom media vad ska jag göra då? Jag känner att jag behöver hjälp, har funderat på att gå till någon som kan lägga tarot, men jag har ju aldrig råd med något känns det som…vad säger mina guider? De känns som jag aldrig kommer få de jobb jag drömt om, jag har aldrig tjänat bra med pengar…alltid varit fattiglapp! men bäast på att slösa… Jag tycker jag har rätt vilja, kommer jag någonsin att få ett jobb eller kommer jag få vara såhär arbetslös hela livet :/ har bara ett extrajobb. Mvh Maria Jonzén

Hej Maria! Vad gäller tarot så kan du skriva till mitt spökhus så ska jag skicka dig vidare! Gör det innan jag ev svarar på dina frågor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *