Retas någon med mig?

Hej Jag har en undran. Ibland får jag för mig att det försvinner saker som jag ska använda för att sedan komma tillrätta på helt andra ställen, eller alldeles bredvid där jag letat tidigare. Är det jag som inte ser sakerna pga av stress eller är det någon som retas med mig? Kan du hjälpa mig. Jag tror jag snart blir knäpp. Detta har hänt ett flertal gånger. Sist letade jag efter en bok som inte fanns någonstans. Efter en stund när jag gett upp fann jag den på på ett ställe där jag tidigare hade letat. Tack på förhand Anette

Hej Anette! Du har ett naturväsen som kivas med dig och hon gör det inte för att vara elak utan mer för att du ska uppfatta henne och hennes närvaro. Det är en liten älva och du kan se henne som en ljusprick och du kan känna av henne som en glad känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *