Hej! -Fråga besvarad 2013-10-14

Hej.

Jag undrar om du kan svara på en sak för mig? det är så här att jag och min fru har 2 stora barn nu, Men vi vill ha ett litet sladdbarn innan vi blir för gamla. Jag är 45 och min fru är 42.

Vi har försökt nu i några månader efter ett missfall. Så jag undra om du kan se eller säga om vi kommer lyckas snart. vi vill så gärna. tack och kram nisse

 

★ Fråga besvarad 2013-10-14

    Fråga insänd den: 2 Jun, 2013

Hej Nisse!

Jag har läst din insända fråga som är inskickad i början av Juni till det medium som svarade på frågor innan mig. Jag känner att detta är en sådan typ av frågeställning som jag inte vill besvara av rent  medialt moraliska och etiska skäl.

Jag känner att du är så otroligt ärlig i din fråga och jag skulle inte klara av att skriva något svar,inte ens medialt då jag vet och känner att mitt svar skulle påverka dig undermedvetet hur jag än hade svarat  och jag kan med handen på mitt hjärta att jag valt bort detta seendet därför att jag har sett genom åren hur människor som frågar denna frågeställning från medium eller spå tanter eller liknade sedan tar svaren de får oavsett om de är positiva eller negativa men…allt för ofta… på för stort allvar vilket innebär att om jag skulle svara något med negativ klang så skulle du undermedvetet ta åt dig av detta och inom dig tappa hoppet eller ha det jag skrivit som en bakomliggande tanke som gnager omedvetet och skulle jag skriva något positivt så skulle det också lägga sig i ditt bakhuvud som en tanke och om det jag då hade skrivit sedan inte händer…ja då har jag gett dig falska förhoppningar.

Det är just därför som jag är mycket försiktig med att besvara frågor kring barn,barnafödande,saknad kring barn då jag inte vill påverkar en människa på något sätt som ställer denna typ av livs viktig fråga.

Detta är fråga som är av livsavgörande karaktär och som finns som en djup längtan både inom dig och din fru. Det enda jag vill säja till dig Nisse är att man ska aldrig sluta hoppas eller försöka att hoppas och göra det man kan för att uppnå det mål man vill.

Men tyvärr har vi människor rent biologiska begränsningar som kan påverka när vi kommer till en viss ålder. Mitt råd till dig och din fru är att om ni inte redan har gjort det,tala med en läkare kring detta så denna kan hjälpa just er med att hjälpa er med att nå erat mål att få ett barn och att ni får den stöd och hjälp som kan behövas tex om det kan vara aktuellt med extra hormoner till din fru osv. Se över alla möjligheter via sjuk och hälso vården för att maximera era chanser!

Jag besvarar inte din fråga på det sättet du kanske önskade men jag önskar uppriktigt från mitt hjärta att ni inte ger upp!…

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Life is so ironic.

  It takes sadness to know happiness, noise to appreciate silence, and absence to value presence…~

 

~Don’t be overly emotional – HAVE FAITH

   Don’e ever give up – KEEP TRYING ~

                                    ~♥ ~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *