Hemma hos mig.

Hej ! Har haft lite nya aktiviteter i hemmet ,jag har set en svart dimmig skugga av en gestalt i ögon vrån vid 3 eller 4 tillfällen under korta ögonblick men även tydliga. Vid första ögonblicket var det i hallen när jag satt i soffan och plötsligt ville jag titta utt i hallen och vände huvudet och såg hastigt en gestalt av något slag ungefär i min längd och det var som en svart grå dimma som även var i vågor om du förstår. de övriga gångerna har det dykt upp och försvunnit mera snabbare så man inte hinner se tydligare. Men det verkar dyka upp i hallen sovrummet och även tror jag ute på den inglasade balkongen för där känner jag av en energi som jag heller inte kan känna igen. Jag har ju känt många gånger min Pappas energi och min farfars men denna är som sagt lite främmande och heller inte obehaglig ,men jag känner en lite Dyster ,tung närvaro över denne. men är heller inte 200% säker över känslorna. Hoppas på svar och tack på förhand.

Hej! Det är en sorgsen själ som finns i din närhet och han vill ha hjälp med att komma över till andra sidan. Du får meditera och be honom komma till dig i dina drömmar! Kort svar men en början.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *