Hvem eller hva var/er i huset vi bodde i?

Hey igjen! Og takk for svaret! Jeg fandt deg fordi vi hadde to hyggelig svensker boende i uthuset vores, den ene ga meg denne adresse:)De var også litt blaget av at det ringte på dørklokken om natten selv om de hadde koplet den av! så de skrev til deg også og fikk svar. Det huset vi bodde i er bygget i ca. 1927, den ligger fredelig til i den eldre del av sentrum. Stort hus og ikke modernisert, med kjeller, 1. og 2. etasje og loft. Jeg tror at dette huset tappet meg for energi, jeg hadde det bedre imens jeg var ute. Men nå bor vi i huset ved siden av og jeg merker stor forkjell…ikke minst, så kan man se at dyrne trives også. God helg og takk! Mvh Marina

Hej Marina och tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *