Hemsökt? – Fråga besvarad 2015-12-16

Hej!

Jag har på senaste tid upplevt lite skrämmande saker hemma hos mig. Ingen annan i familjen har märkt av något och det skrämmer mig mer och mer. Det började för någon vecka sen när mina kalendrar helt plötsligt från min garderobshylla, jag hörde bara ett duns och när jag gick in för att kolla vad som hade ramlat sattes tv:n på av sig själv. Precis i samma sekund jag gick in i rummet och fjärrkontrollen låg på samma ställe som alltid, på skrivbordet. Sedan hör ja konstiga ljud i väggarna, saker som ramlar osv.

Jag vet inte vad jag ska göra men det börjar skrämma upp mig. vad ska jag göra?

Fråga besvarad 2015-12-16

Hej!
För det första så är det viktigt att du förstår att det inte finns något att vara rädd för. Den energi du känner runt dig och som nu har “stört dig” ett tag vill dig inget illa. Tvärtom.
Jag vill att du vågar ta modet till dig att nästa gång du upplever något så ska du
vända dig direkt till energin och säja högt:

“Ok du har min uppmärksamhet och istället för att skrämma mig som du faktiskt gör , så vill jag att du lugnt och stilla visar mig på ett lugnt och fridfullt sätt vem du är och vad du vill mig, men inte på detta sätt som du gör nu därför att det skrämmer mig och gör din närvaro obehaglig.

Jag vill att du endast söker mig när jag är lugn och avslappnad och sover och då kan du visa dig och tala lugnt och stilla till mig i drömmen och berätta för mig vem du är och vad du vill mig.”
Rikta dessa ord till denna energi och sedan kommer du  omgående  att känna en förändring och du kommer också att få svar på dina funderingar som du bär inom dig om dig själv , vardagen och framtiden av denna person men på ett lugnt och fridfullt sätt genom dina drömmar.
Jag känner att du behöver påminnas om en sak :
Om du tänker efter…  sådär 9 veckor tillbaka i tiden …
Är det inte så att du en eftermiddag , kväll …  när saker och ting var sådär extra jobbigt … faktiskt sände ut en tanke “men för guds skull hjälp mig någon “! … ?

Denna “någon” finns nu tillhands att lyssna till dig och vara din vän.

Jag önskar dig det bästa och vi på Spökwebben önskar dig en God Jul

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *