Slumpen? – Fråga besvarad 2015-12-16

Hej.

I somras var jag ute på ett helgäventyr med en kompis. På lördagen var vi kanske lite för äventyrliga och jag råkade ut för en olycka. Bara turen skilde mig från en, mest trolig, snabb död, men jag klarade mig nästan helt utan skråmor. Så allt gick egentligen väldigt bra, åtminstone sett till hur det faktiskt kunde ha gått.

Nyligen köpte jag min första egna bostad. Det var ett dödsbo, fick jag veta, och jag började givetvis att googla i ett försök att få veta vem den här personen var och hur denne hade avlidit. Det visade sig att han hade dött i en tragisk olycka dagen efter min olycka, vilket fick mig att reagera lite.

Av alla dessa månader som gått, så ska min första bostad ha ägss av en person som förolyckades ungefär samtidigt som jag kunde ha gjort.

Finns det något sammanhang här, eller överanalyserar jag?

Mvh.

Fråga besvarad 2015-12-16

Hej !
Jag kan uppfatta  i energin från det du berättar att du nog haft mer “änglavakt” än du faktiskt förstod eller har tagit till dig  att du hade vid olyckstillfället och jag kan faktiskt känna att det finns en viss baktanke från andevärlden till dig med detta “sammanhang” som hände sedan och det du berättar.

Som du redan anat  och känner inom dig så är det som sedan hände inte bara en slump av sammanträffande  utan en tanke från andevärlden till dig med en hälsning om “eftertanke kring vilket värde du sätter på dig själv,livet och din egen vardag. “

Jag kan känna och uppfatta utan det finns en mening med att det är just du som nu flyttat in i detta dödsbo efter denna man som inte överlevde olyckan. Jag kan uppfatta att ni två har möts i ett “tidigare liv” eller i ett “parallellt liv ” och trots allt de tragiska kring det han råkade ut för så kan jag kan uppfatta en slags trygghetskänsla kring att det blev som det blev och att det är som det ska vara och att du är den som ska bo i hans lägenhet efter hans olycka.
Jag kan inte svara på varför jag känner detta men jag kan uppfatta från andevärlden att denna man har fått ro 
han kommer inte att “störa dig som ande” därför  han har gått vidare till “andra sidan”.

Däremot kan han återkomma i ett annat sammanhang längre fram i framtiden ,i ett annat andlig  sammanhang men då kommer du inte att koppla samman det andliga mötet med denna händelse eller man. Du kommer att ha glömt bort detta. Även om det just nu känns som en omöjlighet att kunna släppa tanken på detta och speciellt efter det jag nu skrivit,  men tro mig, du kommer glömma bort detta och sedan om 5-6 år kommer du att möta honom igen fast under en andlig träff med likasinnade.

Det är allt jag tänker skriva om detta och resten överlämnar jag till andevärlden och universum 😉
Istället… försök att släppa tankarna kring detta och fortsätt att fokusera på ditt eget  vardagsliv liv  här och NU och värdet av dig själv som person och ditt  andliga inre liv och var inte så hård mot dig själv!

Sköt om dig och Vi från Spökwebben önskar dig en riktigt God Jul!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *