Var det en ande? – Fråga besvarad 2015-12-16

 

För några år sedan besökte jag Carlstens fästning. Vi fick gå in och kolla i en cell och där inne blev jag yr och illamående. När jag kom ut försvann det. Efter att vi varit inne berättade guiden att det var en isoleringscell och att EB fånge som suttit där blev galen. Kan det vara denne fånge jag kände av?

Vi var inne i fler celler, lika små och mörka och där kände jag inget konstigt.

★ Fråga besvarad 2015-12-16

Hej!

Ja visst kan det vara så.
Carlstens (Marstrands) Fästning är en “typisk” plats för energi ansamlingar. Hela platsen andas historia och det finns många människor som har lämnat sina avtryck på denna plats.
En människa som är intuitiv, empatisk, och allmänt känslig för energier kommer att känna av den energivind som blåser över platsen av historia med smärta, drömmar, mardrömmar, hopp med  alla dessa emotionella känslor som passerar en människa under stress, inlåst och i väntan på avrättning.
 Om du är känslig för energier så kommer du att känna av dessa energiavtryck.
Ingen behöver vara speciellt känslig för att känna av energier även från levande människor. Till exempel om två människor bråkar i ett rum och sedan lämnar de rummet och strax efter dem kliver en tredje person in i rummet. Den tredje personen kommer troligtvis känna av den tryckta spända, kvävande, känslan i rummet från de som har bråkat, även fast de båda har lämnat rummet.
Det är verkligen intressant att vi människor också kan uppfatta energiavtryck från platser där människor  levt och bott även om det bara är som  minnen och energiavtryck.
Jag kan från energin i ditt mejl uppfatta och återuppleva det du  upplevde men jag uppfattar mer energin speciellt från en platsbunden ande och jag vet inte om det är samma man som du berättar om men denna man jag känner av från din upplevelse finns fortfarande kvar där i en cell som en platsbunden ande.
Om jag har uppfattat honom rätt så tillhörde han gruppen bekännelsefångar det vill säja :

Att fången fick sitta inspärrade tills de erkände och oftast utan att det blev någon ny rättegång. Det var hans panikångest och dödsångest du kände av och eftersom han är platsbunden till platsen så upphörde obehaget när du lämnade den cellen. Men han är kvar där.
Hoppas detta gav dig lite svar på dina funderingar.
Sköt om dig och vi på Spökwebben önskar dig en riktigt God Jul!

☆ ¸.•°★EeWeeM

 Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admi

DSC_0644-1024x656

Fängelse cell från Carlstens (Marstrands) Fästning … tänk om väggarna kunde tala… och…det gör de…

Philadelphia modellen: Det innebar att man hade tre celler med en person i varje. Där skulle dom sitta i fem år utan att träffa någon annan än prästen. Två av männen dog och den tredje blev galen. Han skavde sina fingrar mot muren tills huden försvann och målade väggarna med blod. Lite finns kvar i den här cellen.

Källa till detta foto:

http://www.veiken.se/wp-content/uploads/2013/09/DSC_0644.jpg

 

 

Ett svar på ”Var det en ande? – Fråga besvarad 2015-12-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *