Himla liv hemma hos mig!

Hej! Nu har andarna fått fnatt hemma hos mig:) Mellan 3-5 på natten hörs dunsar,knäpp och knock oftare och oftare!En natt när jag stängt köksdörren till köket så hörde jag från sovrummet hur något dunsar mot dörren eller faller i köket! Nyligen för några dagar sen klingade det 3 ggr i en av mina upphängningsbara glasljuslyktor i fönstret i sovrummet.NU undrar jag vilka som egentligen vill ha uppmärksamhet? Jag är inte rädd(hehe börjar bli van vid mina inneboende;)Men kan du känna av något/några namn? Jag är för övrigt i en "orolig" peroid dvs.jag tänker och oroar och bearbetar mycket i tankarna. Det är uppenbart att någon eller några vill säga något men vad? MVH /Jenny

Hej Jenny! Din oroliga tid har med andarnas ökade aktiviteter att göra! De vill att du frågar dem om hjälp! Fråga kort och så "lätt" som möjligt- krångla inte till det med andra ord- och du får de svar du söker! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *