Hittar inte tavlorna

Hej! När jag och min mamma julpyntade någon vecka innan jul så tog vi ner vissa tavlor och satte upp jultavlor där istället. Men förra veckan när vi städade ut julen så skulle vi ju sätta upp de andra tavlorna igen. Sedan när vi kom till köket så är det 2 tavlor som hör ihop som vi inte hittar. Det är min mormor som har broderat dem och den ena är det lite olika grönsaker som motiv och den andra är likadan fast med frukter. Vi har verkligen kollat överallt men hittar dem inte. De brukade sitta mellan fönstret och ett skåp i köket. Så min fråga är om du kanske vet vart de skulle kunna vara? Det är ganska tomt där utan dem 🙂 Tack för en jättebra spalt!

Hej! Tack för berömmet! Det värmer.Jag är dålig på att hitta saker men jag tror någon stoppat under tavlorna i en garderob eller en skrubb av något slag. De står dolda och gömda mot en vägg, får en känsla av att damsugare odyl står där inne. De visar mig en trappa med ett rum under om det kan vara någon vägledning. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *