vem besöker oss

Alltså jag har skrivit till dig förr ang besök här hemma… dels en liten flicka som jag hjälpte över till andra sidan…dels en ond man så jag fick rena mitt hem… nu e det så här att jag har bytt rum med min dotter som inget vet om detta som hänt här jag ville inte skrämma henne så sa inget… vi har ialla fall bytt rum så där allt skett det e allsså det rum jag ahde som hon nu har sen 2 dagar tillbaka nu… jag sover bra i mitt nya rum dvs dotterns gammla rum och dottern VÅGAR inte sova i det nya rymmet.. Igår så berätta hon saker som gjorde mig fundersam hon sa varför hon inte ville sova i sitt nya rum dvs mitt gammla. det känne inte tryggt säger flcikan som är 11 år gammal. jag känner mig trygg här inne i detta rummet mamma men inte i det nya. jag vet inte hur jag skall säga det säger hon å fortsätter mamma det är så att jag ser nån som rör sig men det är suddigt jag ser inte vad det är jag vågar inte sova i det nya rummet jag är trygg här inne säger hon då hon ligger i mitt nya rum dvs hennes gammla Detta är ju exakt det jag själv känner utan att hon vet om det. VAD ÄR DET MED DETTA RUMMET Nått är ju fel nu vill jag seriöst veta vad som är fel där inne. hon säger ju att hon ser skuggor som rörs men inte vad det är. HJÄLP OSS NU!! jag börjar få panik då jag hör vad min dotter säger utan att hon vet om det jag varit med om i detta rummet och dejag hört. Hon säger även en deg vid jul då jag skulle iväg och handla hon va inte så pigg så sa hon att han ville följa fast hon va sjuk för hon tyckte inte om att vara själv här i lägenheten då hon hörde ljud vad e detta frågan om… å jag har hört ljud länge här jag.. men som sagt jag har förskonat min dotter för henens trygghets skull men nu verkar hon känna se och höra saker hon med. söker svar

Hej! Skriv till min mail, jag ska hjälpa er att rena. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *