HJÄLP! är de arga?

Hejsan! hoppas allt är bra med dej.:) Jag har egentligen 2 frågor men de är om samm sak egentligen så jag hoppas de är okej. (två händelser mer exakt.) Du sa för ett tag sen att du trodde att de fanns negativa energier runt omkring mej, jag undrar om de vill göra mej illa? eller jäklas med mej? som exempel igår kväll, någon hade släckt lampan i rummet bredvid mitt rum som jag alltid påpekar måste vara tänd (klarar inte gå där annars, pga rädlsa. Pinsamt men sant.) gick för att tända den, samtidigt som jag ropade lampan ska vara tänd, kom fram lampan tändes, men sen slocknadede den helt plötsligt efter någon sekund. Min mamma som tar min rädsla på allvar började skälla till ordentligt (ifall de skulle ha varit något som ville förstöra lampan) hon skällde o gapade (detta tror jag också va för att inte få mej att känna mej som en galning haha.)Sen nu idag så öppnade jag microvågsugnen och på den så stod det en gamal kruka som gått genom släkten. Denna kruka betydde mycket för mamma och när den for i golvet blev hon självklart jätte ledsen. saken är den att jag öppnade lika lugnt som jag brukar. några timmar sedan går jag genom en kartong med kläder, ca 1-2 meter ifrån mej hänger det en kristall krona i taket. (stadigt) helt plötsligt så for denna i golvet och gick sönder. Denna va hon också mycket glad åt. Visst kan det vara så att vi haft mycket otur den här dagen, men de Känns ändå konstigt, då jag inte gick emot dem. Kan det vara så att de försöker göra mej illa/skrämma mej? Kan det vara så att de blev arga på henne efter att hon skällt osv? Den andra saken är att jag har börjat känna mej väldigt dragen till sjön vi har typ 30m från huset. Kan du förstå varför ? Snälla hjälp mig. hade fint /camilla

Hej Camilla! Jag kan känna att du och din mamma borde försöka förstå sammanhanget av det jag bla tidigare skrivit. Dessa andra ni har i huset vill få er uppmärksamhet då de helt enkelt antingen vill tillbaka där de kommer ifrån eller bli hjälpta till andra sidan. De vill inte gå omkring på fel ställe och vara jordbunda. Det bästa vore att ni ber ett medium komma hem till er som kan hjälpa dessa andar att få ro och som kan kommunicera med dem på plats. Andar som är otåliga och rastlösa och upplever att de inte blir hörda kan ta till både den ena eller den andra drastiska medtoden för att få uppmärksamhet för det är vad det handlar om. Det hjälper ju inte direkt att skrika och gapa åt dem för de kan ändå inte uppfatta allt som säjs pga att vi skiljs åt av en dimension och ni inte är intonade för kommunication. Har ni prövat med att istället tända ett vitt ljus och fråga vad de vill? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *