Jag undrar när jag kommer att dö?

Heeej jag undrar när jag dör och hur länge jag lever?? Snälla svara på denna fråga jag vill så gärna veta MVH: Natali

Hej Natali! Jag besvarar inte denna sorts fråga som handlar om när en person antas dö eller hur länge någon kommer leva. Endast i ytterst sällsynta fall då jag möter en person öga mot öga som verkligen har ett behov att veta liknande pga olika betydelsefulla omständigheter…då kanske jag kan ge en fingerivsning om olika siutationer som kan leda till att man dör dvs om det har betydelse för att kunna påverka en siutation tex undvika en olycka eller liknande.(sjukdommar/hälsosaker som kan undvikas) Ett medium överhuvudtaget brukar inte besvara denna typ av direkta frågor,utan synnerliga skäl. Jag brukar allmänt säja att "En person kan leva just så länge som en person vill leva genom viljans seger över materia". (Även om vi människor tack vare vår biologiska DNA fysik har en begränsad levnatstid,för vår art dvs människosläktet.) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *