Hoppas du kan se.

Hej Det var märkligt att jag har en sån stark "mur" så du inte kan se men jag har ingen direkt aning om varför. Kanske det beror på att jag haft så mycket ett tag att jag stressat o satt mig i mitt "zombie läge" som jag gör när det är för mycket och jag inte riktigt orkar med livet. Men jag skickade först en fråga om min alruna den 2007-09-08 då var rubriken: Vad ska jag göra med mitt alrunesmycket? och min signatur var jossan. Nästa fråga var: Varför vill de inte svara? där var signaturen också jossan oh datum 2007-09-16. Oh nu då de sista frågorna 2007-10-16 igen där rubriken var: Hur ska jag bekräfta? och signaturen js. Jag har också sett att en till som skriver till er kallar sig js så hoppas det inte blir ihopblandat. Jag hoppas också att du kan svara på de sista frågorna där och att jag lyckas hålla mig öppen och mottaglig. Det skulle betyda mycket för mig. Jag är i vilket fall tacksam! m v h jossan eller js

Hej! Ja det förklarar saken varför jag inte fick ihop det förra gången och att mina guider satte "tvärstop" för mig.Jag länkade in på den andra som uppgett signaturen J.S och absolut ingenting stämde.Jag fick inte ihop det helt enkelt.Men det var ju för att jag inte skulle ge dig information som handlar om någon annan människa.Nu blev det annorlunda. Jag förstår att dina guider är lite avvaktande.Du säjer att du känner att du tillhör den ljusa energin men känner inte skillnaden. Där har du problemet. För att kunna göra ett val vem man är,var man står osv så måste man ha upplevt och känna skillnaden på vilka energier som tillhör vem och vilka väsen och vad. Denna kunskap bär du inom dig från tidigare liv men nu i detta liv är du som ett "tomt blad"/nollställd och behöver rannsaka dig själv igen. En bra bok som förklarar sådant väldigt bra är "Livsredskap" av Sylvia Browne.Den finns att beställa som pocketbok på vanlig bokhandel. Du behöver bli mera medveten och lära dig känna skillnaden för hur ska du annars veta vilken ande/väsen det är som söker dig om du bara går på dess ord/bara för att de säjer "det är ju jag". Du behöver lära dig ifrågasätta allt! Vad gäller din utbildning så känner jag att du bör gå klart den så att du har en yrkesutbildning att falla tillbaka på även om jag upplever att det inte riktigt är din grej. Detta tror jag du upplever själv också eftersom du verkar osäker över ditt utbildningsval. Vill du verkligen jobba med människor?Kanske isåfall som läkarsekreterare,inom apotek?(pappersarbete) Jag känner att du är mera praktiskt lagd och självständig och har kapacitet att vara ledare för andra. Även om du själv inte upplever att det är så. Jag uppfattar att din utbildning på ngt sätt går emot dina huvudintressen.Varför gör du inte det du egentligen vill göra? Jag vet inte varför böcker,bokförlag,skriva dyker upp. Jag kan inte svara på vilken väg du ska gå för det döljs för mig och hänger ihop med att du måste lyssna på din inre röst för vad du själv har för drömmar och ideer och fritidsintressen. Det jag kan uppleva är att vårdyrket inte riktigt är "du". Vad gäller flytta,man,kärlek och barn så är det likadant där.Det ligger dolt för mig och jag vill av respekt för de universiella lagarna inte kliva förbi den "ridå" som läggs framför mig. Varför blir det så kan man då undra? Ja när en människa som tex du har många beslut att fatta.Många vägval att göra och det är viktigt att personen söker svaret inom sig själv istället för hos andra så blir det så. I ditt fall ingår det i ditt livstema att rannsaka dig själv och för en gång skull göra det du vill göra,inte låta dig påverkas av andra ex familj,vänner,spåtanter utan du ska följa ditt "hjärtats röst" det är vägen till andlighet för dig. Söka innåt istället för utifrån.Hänger du med? Jag känner att din "ursprungsande inom dig" har mycket erfarenhet men istället för att växa har du genom vissa tidigare liv "förminskat" och krymt dig själv där du nu tappat ditt egenvärde. Det är detta du måste hitta igen mer än ngt annat. Tänk igenom det jag skrivit och utgå från dig själv framöver!!! VAD vill du? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *