Rysning★ -Fråga besvarad 2013-09-10

Hej om man känner hur det surrar i bakhuvudet eller på sidan kan man ha besök då? Satt och läste på nätet om andar och hur man får kontakt med dem och tyckte att jag kände lite lätt på huvudet…var det någon här? Med vänlig hälsning M

Hej M! Hm…jaa du M…vad kan det vara…för det första vill jag bara säja att man ska inte tro på allt som skrivs på nätet kring det andliga då det i första hand handlar om UPPLEVELSER som människor har och faktum är att du bör inte ens tro ett ord på vad jag skriver då alla svar jag ger i form av mediala svar är helt baserat på mina upplevelser och vad jag känner…men det är inte 100% sanning för det inte utan det är nog mer upp till varje enskild människas egna magkänsla och sunda förnuft att antingen tycka det jag svarar är en möjlig förklaring från andligt,paranomalt perspektiv eller så ser man mig som en komplett galning med livlig fantasi…det är liksom helt valfritt 😉 När du uttrycker det som att det skulle surra i bakhuvudet så börjar jag tänka mer på myggor.Vem vet…personen kanske har glömt att stänga fönstret och fått in en massa myggjävlar i rummet som far runt och stör.De har en benägenhet och förkärlek att surra runt huvudet på en och i ansiktet.Så jag skulle nog i första hand söka efter naturliga förklaringar om det är mycket surrande överallt. Och visst ur rent andligt perspektiv så kan en andeenergi kännas när de kommer för nära och påverkar din egna energifält runt kroppen och en del kan känna att det känns som en bubblande ,pirrande känsla i håret ungefär som någon har dragit en ballong mot en tygbit och den blir statisk…man kan få denna statiska electisk känsla i håret fast inget syns eller man kan känna den på andra delar av kroppen där det finns hår,tex på armarna. Men lika många känner ingenting alls och att säja att du har en ande runt dig för att det under en sekund "lättade på huvudet" efter att du läst på nätet om hur besök av andar då kan kännetecknas av surrande i bakhuvudet eller på sidan…njae…vad drar jag för slutsats? är du säker på att fenomenet inte blev psykologisk? mer en önskan att känna något? Jag kan tyvärr inte känna någon närvaro av energi eller ande kring denna frågeställning men däremot kan jag känna att jag jag blev påmind om hur viktigt det är att påpeka om och om igen att oavsett om jag nu här sitter och svarar på frågor utifrån min "känsla" och hur jag upplever och "ser" så betyder det inte att det är sant för dig eller någon annan.Jag uppmanar alla att alltid i första hand tänka med en smula sunt förnuft och följa sin egna magkänsla och alltid våga ifrågasätta allt,även mig i det jag skriver som svar då det är i huvudsak DIN egna upplevelse och hur du ser på livet som troende,skeptisk eller vilken åsikt en människa än nu har.Alla har samma värde och samma rättighet att tycka,tänka och känna vad de vill…men jag kommer ALDRIG att påstå att det jag säjer är sant. Det är upp till var och en att känna om mina svar passar dem eller inte. Så slopa den där internet sidan M och utgå från din magkänsla istället. Ta hand om dig M! 🙂 ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *