Hund 2

En hund. Datum: 2010-01-16 Från: Malin Fråga Hejsan. Jag bytte rum med min storebror i förr går och när jag skulle sova så hörde jag en hund morra åt mig. Det lät som om hunden var en bland ras mellan vanlig hund och varg. Varför morrade den åt mig? Min pappa hörde några i köket som stod och pratade han bad dom lämna oss i fred. Vilka var det som pratade? // Malin >> Svar på frågan Hej Malin! Det var tidigare hyresgäster som pratade och det var inte meningen att det skulle höras. Hunden tillhör troligtvis din bror och han får ta med sig totemdjuret till sitt rum. Evy fråga: Varför morrade den mot mig? sen har jag en annan fråga som inte hör hit. Men frågan är: Har jag en gåva som gör att jag kan se döda?// Malin

Hej Malin! Han morrade troligtvis för att han ville skydda din bror. Att se "döda"- kontakt med andra sidan finns hos alla men det beror helt på hur öppen man är för detta. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *